Nyeste indlæg omkring
Verdens dyr

Alt om verdens mest eksotiske dyr

Når det kommer til eksotiske og spændende dyr, så kan Danmark godt være lidt kedelig. Nogle priser sig lykkelige over, at vi hverken har farlige slanger eller edderkopper i Danmark, mens andre godt kunne savne et lidt mere farverigt, vildt dyreliv i de danske skove eller farvande.

Hvis du tilhører den sidste gruppe, så kan du få stillet din appetit på verdens dyr her på Dyrelivet.dk. Vi har samlet en masse artikler og spændende læsestof om alt fra sjældne dyr, verdens farligste dyr, de mest farverige og anderledes dyr til savannens prægtige dyr, som for eksempel løven, elefanten og giraffen.

 

Truede skildpadder

På Dyrelivet.dk finder du spændende information om klodens mangfoldige dyreliv. Du kan blandt andet læse om de mest truede og sjældne dyrearter: Vidste du for eksempel, at verdens mest sjældne dyreart er en skildpadde, som der kun findes én tilbage af i hele verden? Skildpadden har navnet ”Ensomme George,” og han bor på et forskningscenter på Galapagos-øerne. Han er omkring 100 år gammel, og hans art uddør med ham – derfor er der også sat en dusør på omkring 100.000 kroner til den, der kan finde en mage til George.

 

Mekka for dyreelskere

Historien om George samt mange andre kan du læse her på siden, hvor du kan lade dig underholde af fortællinger om farlige, nuttede og kloge dyr. Der er også nogle, der godt kan lide at holde eksotiske dyr som kæledyr, for eksempel papegøjer, fugleedderkopper og silkeaber. Dem er der masser af inspiration til.