Nyeste indlæg omkring
Hund

Vild med hund

Er din hund din bedste ven? Elsker du våde hundesnuder, lange gåture med din bedste ven og smelter dit hjerte, når du ser en sød hvalp? Så er det sikre tegn på, at du er helt vild med hunde.

Her på siden kan du finde en masser artikler samt tips og tricks til den glade hundeejer samt dig, der overvejer at anskaffe sig en hundehvalp. Du kan finde masser af inspiration til livet som hundeejer, samt hvilke tanker, man skal gøre sig, inden man køber hund.

 

Hvilken hunderace?

Det har en stor betydning for livet som hundeejer, hvilken race hund, man enten allerede har eller overvejer at anskaffe sig. Hunde kan være vidt forskellige og have meget forskellige behov – det er afhænger meget af racen.

Uanset om du har en labrador, puddel eller bulldog, så finder du her på siden inspiration og artikler, som du kan få glæde af. Du kan også blive klogere på, hvilke overvejelser, du bør gøre dig, inden du vælger hunderace.

 

Bliv klar til hvalpen

Det er en meget stor beslutning at anskaffe sig en hvalp. Den lille ny hundehvalp er meget afhængig af dig, og den kommer til at blive en stor del af familien.

På Dyrelivet.dk kan du blive meget klogere på alt det, du skal forberede dig på, når du planlægger at anskaffe dig en lille, ny hvalp. Har du for eksempel alt det udstyr, du har behov for, hvordan lærer man hvalpen de mest nødvendige færdigheder, og hvordan håndterer man bedst de første dage?