Få passet hunden når du er på ferie

23. dec 2019

Står du og skal på ferie, og har du en hund, så er der gode muligheder for trygt at få passet hunden ved en hundepension. Der findes et hav af forskellige hundepensioner rundtom i landet, der står klar til at tage sig godt af din hund, mens du nyder en velfortjent ferie. Dog er det ikke bare lige til at få hunden i pension. For at du kan slappe af med det og få en god ferie, er det vigtigt, at du finder det helt rette sted for din hund. Læs med her og få en række gode råd til, hvordan du vælger den rette hundepension til din hund.

 

5 gode råd, når du skal vælge den rette hundepension

  1. Vær ude i god tid

Der kan være rift om de gode pensionater. Derfor er det en god idé at være ude i god tid, så du ikke står i, at der ikke er plads til din hund på det ønskede pensionat. En anden fordel ved at være ude i god tid er, at du får tid og mulighed for at se de forskellige steder mærke efter i dig selv, hvad der er det bedste sted for din hund. Når hundens pasning er på plads, kan du også nemmere glæde dig til din egen fere.

 

  1. Hav vaccinationerne på plads

Langt de fleste hundepensioner stiller det som krav, at hunden skal være vaccineret, før de vil modtage den. Sørg derfor for at have styr på dette i god tid før afrejse. At hunden stiller krav til vaccinationer, er faktisk også et godt tegn, idet de dermed også beskytter din hund mod at modtage sygdomme fra andre hunde.

 

  1. Videregiv informationen om hunden

At aflevere en hund i en pension kan, for nogen, sammenlignes med at skulle aflevere sit barn i en institution. For at være mest rolig ved hundens ophold, er det vigtigt, at du videregiver informationer om hundens sundhedstilstand til pensionatet, så de ved, hvad de skal være opmærksomme på og eventuelt skåne hunden mod.

 

  1. Hundeforsikring

Det lyder måske skørt at forsikre sin hund men ikke desto mindre er det en god ting at gøre, når den skal i pensionat, og du skal på ferie.

 

  1. Besøg hundepensionen før du vælger

Afslutningsvist anbefaler vi på det kraftigste, at du besøger hundepensionen, før du vælger et sted. Billeder kan snyde, og det er væsentligt for dit valg, at du har besøgt klinikken. Under et besøg vil du møde dem, der skal passe din hund, og du vil hurtigt kunne mærke, om du synes, det er et rart sted at sende din hund hen.

 

Giv din hund den bedste oplevelse

Selvom det måske kan lyde som et omfattende projekt at være så grundig i valget af hundepension, er det vigtigt, at du er kritisk, når du skal vælge pension. Stil alle de spørgsmål du har til pensionen og få afklaret alle dine bekymringer. Kun på den måde får dig og din hund den bedste ferie. 

Læserne kommentarer