Spar penge på hundeforsikring

14. nov 2018

Sådan sparer du penge på din hundeforsikring

Vi danskere er generelt gode til at forsikre os. Alt fra indbo- til ulykkesforsikringen plejer at være en fast bestanddel i danske hjem, hvilket i og for sig er positivt, da det giver en ro i maven. Ejer man endvidere en hund, skal man være opmærksom på, at en hundeforsikring er lovpligtig at tegne. Derfor har vi i denne artikel undersøgt, hvordan du sparer så mange penge som muligt på hundeforsikringen.

 

 

Sammenlign priser på hundeforsikringer online

Når vores bedste ven på fire ben skal forsikres, så ønsker vi naturligvis alle at kunne tegne en billig hundeforsikring. Det er dog ikke altid lige nemt at finde frem til, hvilket forsikringsselskab der reelt set tilbyder den billigste forsikring. Heldigvis er der kommet online tjenester til, som har gjort forarbejdet og fundet ud af, hvilke hundeforsikringer der er de billigste.

Inden du beslutter dig for et givent forsikringsselskab, slår vi derfor et slag for, at du først sammenligner prisen online. Det tager ikke mere end et par minutter, og du vil højst sandsynligt finde ud af, at der er penge at spare ved at vælge et andet alternativ. Derudover skal du være opmærksom på, at der ofte er penge at spare, hvis du samler din hundeansvarsforsikring med en hundesygeforsikring. De fleste danskere, der ejer en hund, og som får den forsikret, som loven foreskriver, vælger også at tegne sygeforsikringen. Det kan blive uhyggeligt dyrt, hvis din hund skal en tur til dyrlægen, og derfor er en hundesygeforsikring med til at give dig tryghed grundet økonomisk sikkerhed. 

 

 

Forsøg at samle dine forsikringer

Har du i forvejen en indboforsikring og ulykkesforsikring hos et givent forsikringsselskab, så kan du med fordel forsøge at forhøre dig, om der er penge at spare på hundeforsikringen. Ofte vil forsikringsselskaber strække sig relativt langt for, at du samler så mange forsikringer som muligt hos dem, og du kan derfor være heldig at få et afslag i prisen. Det kan ikke skade at spørge, og i bedste tilfælde vil du få en hundeforsikring, som er markant billigere, end hvad markedet ellers har at tilbyde.

Har du flere dyr, som også er forsikret, så gælder ovenstående tip naturligvis også. Jo flere forsikringer, som man kan samle hos et givent selskab, desto mere rabat vil man som udgangspunkt kunne få. Vi anbefaler derfor, at du forsøger at ringe selskabet op og høre, om der er rabat at hente, hvis du går til dem fremfor en konkurrent på forsikringsmarkedet.

Få flere tips om hunden her

 

Læserne kommentarer