Nyeste indlæg omkring
Kat

For alle katteelskere

Katte er ejendommelige, selvstændige og fantastiske dyr, som man ikke kan undgå at elske. Hvis du er et kattemenneske, der ikke kan få nok af de dejlige væsener, så kan du finder masser af inspiration og spændende læsning her på siden til livet som katteejer.

Du kan for eksempel blive klogere på, hvad de forskellige katteracer kræver, hvad man skal være opmærksom på, når man anskaffer sig en killing, samt hvordan man bedste tager sig af henholdsvis en indekat og en udekat.

 

Det mest populære kæledyr

Der findes over en million katte i Danmark. Cirka 650.000 af dem er familiekatte, mens 500.000 katte lever på landet. Det gør katten til det mest foretrukne kæledyr og husdyr i Danmark. Mange tror, at katte ikke kræver lige så meget tid og pleje som en hund, men det er helt forkert.

På Dyrelivet.dk finder du artikler, der gør dig klogere på, hvordan du kan blive en bedre katteejer. For hvis du bruger tid, energi og kræfter på at lege, kæle og aktivere din kat og killing dagligt, så har du en ven for livet.

 

Klog på katteracer

Hvor meget tid og energi du vil bruge på din kat afhænger meget af, hvilken race, du vælger. Nogle katte – som for eksempel perserkatte – kræver meget tid på blandt andet pelspleje, mens andre katte klarer vedligeholdelsen af deres pels helt selv. Nogle katte egner sig til udstillinger, nogle er dovne, mens andre er gode til at fange mus og meget aktive. På Dyrelivet.dk kan du blive klogere på, hvilken katterace, der passer bedst til dig, og hvad man skal være opmærksom på.