Forkæl hunden hos hundefrisøren

28. okt 2019

Derfor bør du lade en hundefrisør tage hånd om din hund

Har du forgæves forsøgt at klippe din hund? Ville den ikke sidde stille, blev den bange, og blev det en dårlig oplevelse for både dig og din firbenede ven? Du er måske gået helt fra at få den klippet, fordi projektet ganske enkelt er gået i hårknude hver eneste gang? Men klipning er vigtigt! Derfor kan en hundefrisør være et godt alternativ til den hektiske og mislykkede hjemmeklipning.


Slip for besværet

Det er både tidskrævende og besværligt at skulle klippe sin hund selv. Først skal den vaskes, så skal den tørres, så skal den klippes. Måske vil den ikke engang sidde stille, og det ender med, at der er spor af vand i hele dit hus, fordi den har sjosket våd rundt. I det hele taget er faciliteterne i en hundesalon nok lidt noget andet end, hvad du kan diske op med på dit badeværelse.

 

Hold din hund sund

En helt anden ting er at en hunds sundhed afspejles i dens pels. Bliver den ikke vasket og klippet med jævne mellemrum, sætter der sig lopper og utøj i pelsen. Udover de gængse problemer med lopper og utøj kan hunden også komme ud for større problematikker som hudproblemer. Har din hund først fået hudproblemer, er det en lang og sej proces at få styr på huden igen.

 

Giv din bedste ven en spaoplevelse

Hunden er menneskets bedste ven, det ved vi alle. De små firbenede venner er svære at stå for. Så hvad med at lade din hund blive forkælet med en spaoplevelse? Send den i en hundesalon og lad både dig og din hund få en god oplevelse i en afslappende atmosfære. Gør klipningen til et hyggeligt projekt sammen med din hund!

 

Mulighederne er mange

Der findes oseaner af forskellige hundefrisører. Ligesom der findes kemi mennesker imellem, findes der også kemi mellem hund og menneske. Besøg eventuelt nogle saloner og se, hvordan din hund reagerer på menneskerne og stemningen i salonen. Gør derefter op med dig selv, hvad dine og din hunds behov er. Og når så du har fundet den rette salon, kan det kun gå for langsomt med at komme afsted.

Læserne kommentarer