Gode råd, hvis du skal flytte med dyr

16. apr 2020

Dette indlæg er sponsoreret.

Har du en flytning lige rundt om hjørnet? Og indebærer den, at dyr skal flyttes? Lige meget om du skal flytte til Odense eller Ukraine, så er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Det er nemlig ikke altid så lige til at flytte med dyr. Her får du et overblik over nogle af de overvejelser, du skal gøre dig.

 

En stor omvæltning for dyr

Først og fremmest skal du tage højde for, at en flytning ikke kun er stressende for dig. Den kan også være det for dit kæledyr. Det er nemlig en stor omvæltning for dyr at vænne sig til nye omstændigheder. Derfor er det en god ide at introducere dem langsomt for de ændrede omgivelser. På den måde føler de sig trygge hele vejen igennem.

 

Regler for dyreflytning

Derudover er det vigtigt at tjekke op på specifikke regler, hvis din flytning eller rejse går ud af Danmark med dit kæledyr. De kan nemlig variere fra land til land. Der skal for eksempel være én med på dyrets rejse, som har ansvaret under transporten. Der kan også være krav til, hvilke dyr du må flytte med. Det er vigtigt at tage højde for dit kæledyr, hvis det skal flytte med dig.

 

 

Læserne kommentarer