Se hvilke dyr du kan opleve i Afrika

28. jun 2021

Oplev Afrikas dyr – sådan finder du dem

Skal du en tur til Afrika, eller har altid drømt om at se den afrikanske savanne, så byder sig her samtidig en fantastisk mulighed for at se The Big Five. The Big Five er et udtryk man bruger om de fem farligste dyr i Afrika, som også er sværest af nedlægge. Det er løven, leoparden, det sorte næsehorn, elefanten og kafferbøflen. I normal, daglig tale bruges udtrykket The Big Five om at have set disse fem dyr. Det er kun kafferbøflen, der må jages, da den ikke er en truet dyreart.

 

Disse farlige dyr kan du opleve på din Afrika rejse

For at komme tæt på The Big Five og andre spændende og farlige dyr i Afrika, så er den bedste og sikreste mulighed at hoppe ombord i en safaribil. Tag på safaritur med familien og kom helt tæt på det rige og vilde dyreliv, som man kun finder på den afrikanske savanne. Her kan du være heldig at se antiloper, zebraer, geparder, den gule bavian, den sorte samba og mange flere – selvfølgelig også nogle af de farligste dyr, såsom løver, leoparder, næsehorn og bøfler og elefanter. Derudover er myggen i Afrika faktisk det farligste insekt, du kan støde på, da den bærer på en dødelig sygdom, også kendt som malaria.

 

Derfor er safariturer på Afrika rejser helt unikt

En afrikansk safaritur er en dyreoplevelse, som sker ude i det fri. Alle dyr går frit, og man får en unik mulighed for at komme helt tæt på dyr, som man ikke finder i alle zoologiske haver. Man ledsages selvfølgelig af en safariguide, som er ekspert i at opspore dyrene gennem ådsler og fodspor, så man er så godt som sikret at støde på nogle af Afrikas største og farligste dyr.

Læserne kommentarer