Hvornår har du sidst forkælet din hest med en staldrengøring?

10. jan 2023

Derfor fortjener dine heste en professionel staldrengøring

En hestestald er naturligvis bygget til at blive brugt og ikke mindst boet i af dine kære heste, og derfor bliver den helt naturligt også beskidt. Du bruger garanteret en del tid på at skifte ud og gøre rent i stalden, men din stald har brug for en grundig nedvask mindst én gang om året – både for at glæde dyrene, øge arbejdsglæden og forlænge levetiden af din stald. Staldrengøring er en professionel staldvask, der søger for at holde din stald sund, ren og indbydende for både gæster og heste. Bliv klogere på staldrengøring i dette indlæg.

 

Hvad er staldrengøring?

Professionel staldrengøring består i at tømme stalden fuldkommen, hvorefter opgaven løses med et hedvandsanlæg, der kan levere tryk på op til 250 bar og 34 liter vand pr. minut. Den høje vandmængde sørger for, at der ikke gøres skade på stalde, der fx er lavet af træ. Efter en staldrengøring står stalden praktisk talt som ny. En ren stald er ikke kun et  renere sted for dine dyr og medarbejdere, men det er også med til at gøre arbejdsgangene mere overskuelige og ikke mindst forbedre jeres indeklima. Derudover kan en sundere hest naturligvis også yde bedre, og det er derfor en ren win-win at forkæle sin heste med en staldrengøring.

 

Derfor skal man vælge en professionel

En grundig og effektiv staldrengøring kræver de rette værktøjer, og det er ikke alle staldejere, der selv lægger inde med dette. Derudover skal du som staldejer naturligvis bruge tiden på det, som du er god til, og lade professionelle om det, som de er gode til. Derudover er staldrengøring en stor del af helhedsudtrykket på din stald, og hvis du prøver at få kunder eller elever i butikken, er det naturligvis en fordel, at stalden fremstår så ren som mulig. Det signalerer overskud og høj faglighed, og dette er naturligvis at foretrække for dem, der ønsker at få kunder i butikken.

Læserne kommentarer